דלג לתוכן המרכזי

סביצ'ה דניס

סבי'צה דניס של השף אלי מזרחי

קטגוריה: דגים

תיאור המתכון

כשהחום בחוץ בשיאו עולה אצל רובנו התשוקה למאכלים קלילים,
זו היא המנה האהובה עלי למקרים כאלה.

זמן הכנה

20

כמות המנות

4

מרכיבים

1 דג דניס מפולט ומנוקה מקוצים
1/2 עגבניה בשלה
כף מיץ לימון
כף וחצי שמן זית
4 זיתי קלמטה
מלח ופלפל לפי הטעם
לגיוון - עשב תיבול טרי קצוץ לפי טעמכם.

הוראות הכנה

לפרוס את הפילה באלכסון לפרוסות דקות.
את פרוסות הדג מניחים זו בסמוך לזו, בצפיפות אך ללא חפיפה, על צלחת הגשה.
כשכל קוטר הצלחת מכוסה- מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
את חצי העגבניה - לסחוט מעל הדג, כמו שסוחטים לימון.
לפזר את הלימון מעל ואחריו את שמן הזית.
לגלען את הזיתים, לקצוץ ולפזר מעל.
מגישים לצד סלסלת לחם טרי איכותי

טיפ השף

ניתן לגוון ולקשט בעשב התיבול (הטרי) האהוב עליכם: נענע, פטרוזיליה, כוסברה, בזיליקום, שמיר ועוד.