דלג לתוכן המרכזי

קציצות עדשים כתומות, טבעוני

קציצות עדשים כתומות טבעוני

קטגוריה: טבעוני

תיאור המתכון

קציצות אפויות, טבעוניות וטעימות במיוחד.
ארוחת ערב מושלמת לצד סלט ירוק.

זמן הכנה

50

כמות המנות

4

מרכיבים

1 כוס עדשים כתומות, מושרות ומסוננות
1/2 ק"ג תפו"א מבושל
צרור פטרוזיליה
1/2 צרור כוסברה
1/2 כפית מלח
פלפל שחור
1/4 כפית כמון
כף קמח

הוראות הכנה

טוחנים את כל המרכיבים חוץ מהקמח במטחנת בשר (לא מעבד מזון!)
מוסיפים את הקמח,טועמים ומשפרים תיבול במידת הצורך.

את הקציצות ניתן לטגן או לאפות בתנור.
לפני האפיה להבריש את הקציצות בשמן או ספריי שמן ולאפות 8-10 דקות ב180 מעלות.

טיפ השף

מומלץ להגיש עם רוטב טחינה.
לצמחונים: הקציצות מושלמות בתוספת יוגורט מתובל בעשבי תיבול או צזיקי.