דלג לתוכן המרכזי

סלט שורשים

סלט שורשים

קטגוריה: סלטים

תיאור המתכון

חג הפסח הוא הזדמנות מצוינת להתחבר לשורשים שלנו.
הנה לכם מתכון לסלט שורשים בריא ועשיר, מלא בנוגדי חימצון שיתן עוד קצת צבע לשולחן החג.
דרך מצוינת להוסיף עוד קצת ברזל לתפריט.

זמן הכנה

20

כמות המנות

6

מרכיבים

1 סלק טרי
2-3 גזרים
1 קולורבי
1 קישוא טרי
צרור פטרוזיליה/כוסברה קצוצה
כ-50 גר' (2 חופנים) אגוזי מלך/אגוזי פקאן
מיץ מחצי לימון (לפי הטעם)
לתיבול: שמן זית, מלח, פלפל שחור גרוס

הוראות הכנה

בעזרת סכין ג'וליאן חותכים את כל ירקות השורש לרצועות דקות.
קוצצים צרור של פטרוזיליה או כוסברה ומפזרים מעל.
שוברים 2 חופנים (או יותר) של אגוזים ומפזרים מעל.
מתבלים בשמן זית, מלח, פלפל שחור גרוס והרבה מיץ לימון.