דלג לתוכן המרכזי

סלט בטטה חגיגי

סלט בטטה

קטגוריה: סלטים

תיאור המתכון

סלט בטטה קל' פשוט להכנה, טעים וחגיגי

זמן הכנה

30

כמות המנות

4

מרכיבים

2 בטטות מקולפות וחתוכות לקוביות בגודל 2 ס"מ.
50 גרם פקאן מסוכר.
30 גרם שקדים פרוסים קלויים.
1 כפית שומשום קלוי.
1 חבילה קטנה בצל ירוק.
2 כפות צ'ילי איכותי.
1 כף סילאן.

הוראות הכנה

מחממים תנור ל180 מעלות.
מסדרים את קוביות הבטטה במגש עם נייר אפייה ומכניסים לתנור למשך 20 דקות.
מוציאים את הבטטה קוצצים רק את הירוק של הבצל ומעבירים את הכל מערבבים ומגישים.
אפשר לאכול קר או חם.