top of page
  • מכביס

מרק שעועית לבנה וגרונות הודו


זמן הכנה

120


כמות המנות

6


מרכיבים

1 בצל בינוני, קצוץ 3 שיני שום 4 עגבניות בשלות חצי ק"ג גרונות הודו 1 שקית שעועית לבנה "סנפרוסט" 1 כפית פלפל שחור 1 כף מלח 1 כפית חוואיג' למרק 1 כף פפריקה 3 כפות שמן קנולה 2 כוסות ציר עוף 4 כוסות מים


הוראות הכנה

מחממים את השמן בסיר רחב מוסיפים את הבצל הקצוץ ומטגנים עד להזהבה. מוסיפים שום קצוץ וקוביות עגבניות וממשיכים בטיגון. שוטפים את גרונות ההודו ומוסיפים לסיר עם יתר התבלינים. מטגנים כשתי דקות לפתיחת הטעמים ומוסיפים את ציר העוף והמים. מבשלים כשעה. מוסיפים את השעועית ומבשלים שעה נוספת. מתקנים טעמים.

טיפ השף

ניתן להגיש עם כוסברה קצוצה

2,734 צפיות0 תגובות

פוסטים אחרונים

הצג הכול

תודה על הרשמתך!

bottom of page