דלג לתוכן המרכזי

קציצות דגים ופלפלים של מכביס

קציצות דגים בפלפלים של מכביס

קטגוריה: דגים

תיאור המתכון

1

זמן הכנה

60

כמות המנות

8

מרכיבים

לקציצה:
1 דג לבן טחון טרי, עדיף לוקוס או מוסר
כוס פטרוזיליה קצוצה
כוס כוסברה קצוצה
בצל גדול מגורד
2 תפו"א בינוני מגורד, סחוט מנוזלים
1 פלפל צ'ילי קצוץ
חצי כוס פירורי לחם לבן
2 ביצים
כפית פפריקה
כפית כמון
חצי כפית חוואיג' למרק
חצי כפית פלפל שחור טחון
2 כפיות מלח

לרוטב
3 פלפלים אדומים
2 פלפלים חריפים
5 שיני שום
2 עגבניות בשלות
שליש כוס שמן קנולה
חצי כוס מים
חצי כוס כוסברה קצוצה
חצי כפית פלפל שחור טחון
חצי כפית כורכום
כף פפריקה אדומה
כפית מלח

הוראות הכנה

לערבב את כל מרכיבי העיסה.
חותכים את הפלפלים לרצועות ואת השום לפרוסות.
לטגן מעט את הפלפלים והשום בשמן, בסיר רחב.
להוסיף פפריקה, כורכום ולערבב.
מוסיפים העגבניות, מנמיכים את האש ומבשלים 20 דק נוספות.
מוסיפים מלח פלפל וכחצי כוס מים.
יוצרים קציצות קטנות בידיים ומכניסים לסיר.
מוסיפים את הכוסברה ומבשליםעוד 15 דק ומשפרים טעם.
ניתן למנן את חריפות המנה לטעמכם.

טיפ השף

אין אין אין חגיגה
בלי בלי בלי בלי חלה