top of page
  • מכביס

פשטידת פטריות ובצל שאפשר להכין בסיר

מי אמר שפשטידה חייבים להכין בתנור?

זמן הכנה

30

כמות המנות

6

מרכיבים

5 בצלים חתוכים לקוביות גדולות צמד סלסלות פטריות פרוסות 2 שיני שום קצוצות דק 3 כפות שמן זית לטיגון

חצי כוס קמח תופח 4 ביצים מיכל 250 מייל שמנת צמחית (ניתן להחליף בשמנת חלבית למעוניינים) כפית מלח פלפל גרוס לפי הטעם קמצוץ אגוז מוסקט

סיר נמוך בקוטר 28ס"מ

הוראות הכנה

במחבת, לטגן את הבצל עד שנהיה שקוף, מוסיפים את הפטריות ומטגנים כ-3 דקות. מוסיפים את השום לדקה נוספת ומסירים מהאש. לערבב בנפרד את יתר המצרכים, להוסיף לירקות ולערבב.

לשמן סיר נמוך בקוטר 28 ס"מ במעט שמן. ניתן להשתמש בסיר בקוטר קטן יותר לפשטידה גבוהה. רצוי להניח בתחתית הסיר נייר אפייה בצורתו. לצקת לסיר את תערובת הפשטידה ןלבשל עם מכס, על להבה נמוכה כ20 דקות, עד שהפשטידה נפרדת מדפנות הסיר. להפוך ולהחזיר לכיריים לדקות בודדות.

1,246 צפיות0 תגובות

פוסטים אחרונים

הצג הכול

תודה על הרשמתך!

bottom of page