top of page
  • מכביס

פרגית ממולאת בפירות יבשים בקוקוט אישי

זמן הכנה

60

כמות המנות

4

מרכיבים

למעטפת 4 נתחי פרגית (כ-1 ק"ג) שמן זית מעט פפריקה מתוקה

למילוי 300 גר' בשר עוף טחון 150 גר' שקדים לבנים פרוסים 50 גר' צימוקים 50 גר' חמוציות 50 גר' משמש מיובש קורט קינמון מלח ופלפל גרוס

הוראות הכנה

מערבבים את חומרי המילוי בקערה. שוטחים את נתח הפרגית ומעסים במעט שמן ופפריקה. מניחים במרכזו כ1/4 מתערובת המילוי. עוטפים את המילוי בפרגית, מכל צדדיה, כשהפתח כלפי מעלה.

מכניסים את הנתח הממולא לתוך קוקוט אישי חד פעמי, כשהפתח כלפי מטה ומלמעלה מתקבלת "כיפה" חלקה. הקוקוט מסייע למעשה לייצוב הבשר ושמירת המילוי בתוך הנתח.

אופים בתנור המחומם מראש ל180 מעלות כ- 20 דקות. בסיום - לבדוק את מידת המוכנות ולהוסיף זמן צליה לפי הטעם ועוצמת התנור.

לאחר ההוצאה מהתנור מחלצים את הפרגית מהקוקוט ומגישים.

119 צפיות0 תגובות

פוסטים אחרונים

הצג הכול

תודה על הרשמתך!

bottom of page