חיפוש
מקרון רינדו - פשטידת מקרוני עם בשר
מכביס
מאכל טורקי מסורתי. פשוט מאד להכנה, אבל התוצאה מרשימה וטעימה כל כך!
זמן הכנה 120
כמות המנות 6
מרכיבים
1 חבילת פסטה – ספגטי
8 ביצים
1/2 ק“ג בשר טחון
1 בצל גדול קצוץ
שמן זית
מלח, פלפל
הוראות הכנה
מבשלים את הספגטי במי מלח בישול מלא (עד שמתרכך), מסננים, שוטפים ומקררים. קוצצים בצל, מאדים במעט שמן ובמחבת. מוסיפים את הבשר הטחון ומבשלים עד שהבשר מבושל. תוך כדי הבישול מוסיפים מלח ופלפל לתיבול. שמים את הבשר על מסננת ומקררים. מערבבים את הספגטי בקערה עם 6 ביצים ומוסיפים מלח ופלפל לתיבול. בקערה נפרדת מערבבים את הבשר עם שתי ביצים. מחממים שמן בתבנית ומשטחים מחצית מהספגטי על השמן החם. משטחים את הבשר על הספגטי ומעליו את ייתרת הספגטי. מכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות לכשעה עד שמזהיב מעט מלמעלה.

Commenti