מרינדות לבשר (1)
זמן הכנה
15
כמות המנות
4
מרכיבים
מתכון בסיס למרינדה מצרכים: 4 כפות שמן זית גרידה מחצי קליפת לימון 2 שיני שום כתושות 3 גבעולי טימין ניתן להחליף את הטימין בכל עשב תיבול - רוזמרין, אורגנו, כוסברה, פטרוזיליה ועוד. מרינדה מזרחית מצרכים: לפי מתכון "בסיס" למרינדה בנוסף: 1 כף פפריקה מתוקה 1 כפית כמון 1/2 כפית פלפל שחור 1/2 כפית כורכום 1 שן שום קצוצה נוספת מרינדה אסיאתית מצרכים: 2 כפות שמן 6 כפות רוטב סויה 2 כפות סילאן 2 שיני שום קצוצות זר כוסברה קצוצה חופן זרעי כוסברה קצוצים (בנוסף לכוסברה הטריה) צ'ימיצ'ורי המתכון מתאים גם למרינדה וגם כרוטב תיבול לבשר המוכן מצרכים: צרור פטרוזיליה 1/2 צרור כוסברה פלח לימון (כולל הקליפה) קורט כמון 1/2 כוס שמן זית מלח ופלפל לפי הטעם
הוראות הכנה
להכניס את כל החומרים לקערת מעבד מזון וקוצצים. לא רצוי להגיע למרקם חלק. לשמור במקרר בצנצנת סגורה.
Comments