top of page
מכביס

מרינדות לבשר (1)

זמן הכנה

15


כמות המנות

4


מרכיבים

​מתכון בסיס למרינדה ​מצרכים: ​ 4 כפות שמן זית ​ גרידה מחצי קליפת לימון ​ 2 שיני שום כתושות ​ 3 גבעולי טימין ​​ ​ניתן להחליף את הטימין בכל עשב תיבול - רוזמרין, אורגנו, כוסברה, פטרוזיליה ועוד. ​מרינדה מזרחית ​מצרכים: ​לפי מתכון "בסיס" למרינדה ​בנוסף: ​ 1 כף פפריקה מתוקה ​ 1 כפית כמון ​ 1/2 כפית פלפל שחור ​ 1/2 כפית כורכום ​ 1 שן שום קצוצה נוספת ​מרינדה אסיאתית ​מצרכים: ​ 2 כפות שמן ​ 6 כפות רוטב סויה ​ 2 כפות סילאן ​ 2 שיני שום קצוצות ​ זר כוסברה קצוצה ​ חופן זרעי כוסברה קצוצים (בנוסף לכוסברה הטריה) ​צ'ימיצ'ורי ​המתכון מתאים גם למרינדה וגם כרוטב תיבול לבשר המוכן ​​מצרכים: ​ צרור פטרוזיליה ​ 1/2 צרור כוסברה ​ פלח לימון (כולל הקליפה) ​ קורט כמון ​ 1/2 כוס שמן זית ​ מלח ופלפל לפי הטעם

הוראות הכנה

​להכניס את כל החומרים לקערת מעבד מזון וקוצצים. לא רצוי להגיע למרקם חלק. ​לשמור במקרר בצנצנת סגורה.

377 צפיות0 תגובות

פוסטים אחרונים

הצג הכול

Comments


תודה על הרשמתך!

bottom of page