top of page

קינואה בעשבי תיבול

מכביס

זמן הכנה

20

כמות המנות

4

מרכיבים

½ כוס קינואה ¾ כוס מים כוס פטרוזיליה קצוצה ½ כוס נענע קצוצה ½ כוס כוסברה קצוצה 1/3 כוס צימוקים קצוצים מלח ופלפל מיץ לימון ושמן זית לתיבול

הוראות הכנה

שמים את הקינואה והמים בסיר ומביאים לרתיחה. מכסים ומבשלים כ-15 דקות עד שהמים נספגים. מכבים וממתינים עוד כ-10 דקות עד שהקינואה מבושלת וטבעות לבנות מופיעות במרכז הגרגרים. חשוב – יש לצנן את הקינואה לפני הוספת יתר המרכיבים. מערבבים את הקינואה עם כל העלים הקצוצים, מתבלים במלח ופלפל, מיץ לימון לפי הטעם ומעט שמן זית.

מעבירים לכלי הגשה ומוסיפים את הצימוקים מעל. ניתן להוסיף אגוזי מלך או שקדים קצוצים וקלויים.

118 צפיות0 תגובות

פוסטים אחרונים

הצג הכול

Comments


תודה על הרשמתך!

צור קשר

טלפון: 050-5930407

08-9262971          

שעות פתיחה:

א'-ה' 11:30-14:30

ו' 7:30-14:00

אימייל: info@maccabis.com

כתובת: נוף קדומים 99, מכבים (מודיעין מכבים רעות)

רוצים לקבל למייל עדכונים ומתכונים?

bottom of page