top of page
  • מכביס

סלט בטטה חגיגי

סלט בטטה קל, פשוט להכנה, טעים וחגיגי


זמן הכנה

30

כמות המנות

4

מרכיבים

2 בטטות מקולפות וחתוכות לקוביות בגודל 2 ס"מ. 50 גרם פקאן מסוכר. 30 גרם שקדים פרוסים קלויים. 1 כפית שומשום קלוי. 1 חבילה קטנה בצל ירוק. 2 כפות צ'ילי איכותי. 1 כף סילאן.

הוראות הכנה

מחממים תנור ל180 מעלות. מסדרים את קוביות הבטטה במגש עם נייר אפייה ומכניסים לתנור למשך 20 דקות. מוציאים את הבטטה קוצצים רק את הירוק של הבצל ומעבירים את הכל מערבבים ומגישים. אפשר לאכול קר או חם.

134 צפיות0 תגובות

פוסטים אחרונים

הצג הכול

תודה על הרשמתך!

bottom of page