top of page
  • מכביס

כשהסלון הופך לאולם אירועים

יש לכם אירוע ביתי? סיבה למסיבה או אירוח שהוא ממש חגיגה?

הזמנו את נטלי מיינור, מעצבת אירועי בוטיק לתת ללקוחותינו כמה טיפים לשדרוג האירוח הביתי, להסביר לנו איך לרתום את היצירתיות שלכם (ושל שאר בני המשפחה), לחסוך המון כסף ולחגוג בבית, בענק.

ט"ו בשבט מתקרב בצעדי ענק, ואתו הגונג הגדול שמבשר על האביב - עונת האירועים, החגיגות והמסיבות. אבל רגע לפני שכל זה קורה, הנה כמה רעיונות מקוריים, מרעננים ומעניינים במיוחד - שהופכים כל ארוחה בבית, כל מסיבה או אירוע - לחגיגה של ממש. הרעיונות לא נגמרים, היצירתיות זורמת, וכל אירוע הוא סיפור, הסיפור שלכם. כל שימוש בצבע, בריח, בטעם וטקסטורה מביא אתו חלק נוסף לחלל שלכם, מלביש את הבית שלכם במראה שונה - והתוצאה היא חגיגה אמתית. מקווה שתהנו מהטיפים ונתראה בשמחות. שלכם, נטלי מיינורמעצבת אירועי בוטיק לאנשים שאוהבים עיצוב ברמה גבוהה ואמנותית עריכת לשון: שקמה תבור

1. ט"ו בשבת הגיע, חג לאילנות!

אבל מה עושים כשקר בחוץ, רטוב ואי אפשר לארח בגינה? מביאים את הגינה פנימה, לתוך הבית, כמובן!

כשעורכים את השולחן לקראת הארוחה, צאו לגינה או לרחוב הסמוך וחפשו אצטרובלים יפים. קשרו מפיות בד סביבם, ותנו למבנה הטבעי של האצטרובל להנחות אתכם בכיוון העיטוף. כל אצטרובל כזה מונח לצד הצלחת, מפתיע ומרענן.

את האצטרובלים הנותרים שאספתם אפשר להניח בעדינות סביב פריטי הקישוט המרכזיים שעל השולחן, כדי לייצר שפה משותפת.



2. לא רק ירוק

כשאנחנו מעצבים אירוע ביתי, יש לנו אפשרות להחזיר קצת מהשמש הנפקדת בחורף אל מרכזי השולחן, אל פינות הישיבה - ובעצם, לכל פינה שנבחר בה.

פרחים חיים וטריים בגוונים של צהוב, כתום, אדום ולבן מחיים כל חלק בבית שאותו נבחר לשמח ולהאיר. כדאי מאוד להציב פרחים בגוונים האלה במיוחד בפינות שבהם נבקש לעודד תקשורת בין אנשים - סביב השולחן ובסלון.

גם כשעושים שימוש רב בעיצוב בגווני הירוק - מומלץ לשבץ גוונים חמים, בעיקר כשהאירוע בגינה (הירוקה).




3. מתוק לו, מתוק לו!

תגידו, מי מאתנו לא אוהב פירות מתוקים, עסיסיים וטעימים? חשבתם פעם שפירות, בכל הצורות שלהם, יכולים לשמש כפריטי קישוט ועיצוב?

קערה יפה עמוסה בפירות, בשילובים של פירות טריים ויבשים, חתוכים ושלמים, מיד תמשוך את העין, תזמין ותעורר.

אפשר גם לפזר על השולחן פירות יבשים במקבצים קטנים, להכין שיפודי פירות חתוכים ולהציב אותם באגרטלים - ולהציע לאורחים לקחת אותם אתם בסיום הערב.



4. על טעם וריח - אין מה להתווכח! אבל ממש כדאי לתבל את המסיבה!

עציצי תבלינים יפים, טעימים וריחניים זמינים היום בכל משתלה, במחירים משתלמים.

בזיליקום ונענע, למשל, מפיצים ריח נעים,

לוונדר מוסיף צבע סגול יפהפה וריח מרגיע,

זוטה לבנה וזעתר, עם ריחות מעוררים ומעט חריפים יכולים לעורר את התיאבון - חגיגה לעיניים, לבלוטות הטעם והריח! חגיגה אמתית לכל החושים!




76 צפיות0 תגובות

פוסטים אחרונים

הצג הכול

תודה על הרשמתך!

bottom of page