דלג לתוכן המרכזי

קינואה בעשבי תיבול

קינואה בעשבי תיבול

קטגוריה: סלטים

זמן הכנה

20

כמות המנות

4

מרכיבים

½ כוס קינואה
¾ כוס מים
כוס פטרוזיליה קצוצה
½ כוס נענע קצוצה
½ כוס כוסברה קצוצה
1/3 כוס צימוקים קצוצים
מלח ופלפל
מיץ לימון ושמן זית לתיבול

הוראות הכנה

שמים את הקינואה והמים בסיר ומביאים לרתיחה.
מכסים ומבשלים כ-15 דקות עד שהמים נספגים.
מכבים וממתינים עוד כ-10 דקות עד שהקינואה מבושלת וטבעות לבנות מופיעות במרכז הגרגרים.
חשוב – יש לצנן את הקינואה לפני הוספת יתר המרכיבים.
מערבבים את הקינואה עם כל העלים הקצוצים,
מתבלים במלח ופלפל, מיץ לימון לפי הטעם ומעט שמן זית.

מעבירים לכלי הגשה ומוסיפים את הצימוקים מעל.
ניתן להוסיף אגוזי מלך או שקדים קצוצים וקלויים.