top of page
מכביס

סלט סלרי וחמוציות

מתכון קל ומפתיע לארוחות החג. תנו לסלט לנוח כשעה לאחר ההכנה ותראו איזה טעם רענן ומיוחד ניתן להוציא ממתכון פשוט להכנה.


זמן הכנה

15

כמות המנות

6

מרכיבים

ראש גבעולי סלרי שלם (גבעולים ועלים) 100-200 גרם חמוציות מלח ופלפל לפי הטעם 1 שן שום כתושה 1 כף מיץ לימון 3 כפות שמן זית מעט שקדים קלויים לקישוט

הוראות הכנה

קוצצים את הסלרי – את הגבעולים כולל העלים. מוסיפים חמוציות בכמות השווה לחצי מכמות הסלרי. מוסיפים שום, לימון ושמן זית. מתבלים במלח, ופלפל לפי הטעם. מומלץ לתת למרכיבים להתמזג כשעה לפני הארוחה. לפני ההגשה מקשטים בשקדים הקלויים ומגישים

טיפ השף

לטעם מעודן יותר של הסלרי – קצצו את הגבעולים לפרוסות דקות.

481 צפיות0 תגובות

פוסטים אחרונים

הצג הכול

Comments


תודה על הרשמתך!

bottom of page