חיפוש
מכביס
פשטידת קישואים /בצל ירוק
זמן הכנה 45
כמות המנות 6
מרכיבים
1 ק"ג קישואים / בצל ירוק 5 ביצים 1 תפו"א גדול מבושל ומעוך לפירה חופן פטרוזיליה קצוצה מלח, פלפל מעט שמן קמח מצה (לא חובה)
הוראות הכנה
מחממים תנור ל180 מעלות. מגרדים את הקישואים במגררת גסה וסוחטים מהם את המים. מערבבים את הקישואים, הביצים, פירה תפוח האדמה והפטרוזיליה, מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם. מניחים את התערובת בתבנית משמנים תבנית פאי בקוטר 28- 25 ס"מ, מכניסים לתנור לכשעה עד שהפשטידה מזהיבה מעט. טיפ: כדי שהפשיטדה לא תדבק לתבנית, מפזרים מעט קמח מצה על השמן לפני שמכניסים את התערובת. לפשטידת הבצל: קוצצים קודם את הבצל הירוק וממליחים מעט, מחכים עד שיצאו הנוזלים וסוחטים. המשך המתכון זהה.
コメント