top of page

פשטידת קישואים /בצל ירוק

מכביס

זמן הכנה 45


כמות המנות 6


מרכיבים

1 ק"ג קישואים / בצל ירוק 5 ביצים 1 תפו"א גדול מבושל ומעוך לפירה חופן פטרוזיליה קצוצה מלח, פלפל מעט שמן קמח מצה (לא חובה)


הוראות הכנה

מחממים תנור ל180 מעלות. מגרדים את הקישואים במגררת גסה וסוחטים מהם את המים. מערבבים את הקישואים, הביצים, פירה תפוח האדמה והפטרוזיליה, מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם. מניחים את התערובת בתבנית משמנים תבנית פאי בקוטר 28- 25 ס"מ, מכניסים לתנור לכשעה עד שהפשטידה מזהיבה מעט. טיפ: כדי שהפשיטדה לא תדבק לתבנית, מפזרים מעט קמח מצה על השמן לפני שמכניסים את התערובת. לפשטידת הבצל: קוצצים קודם את הבצל הירוק וממליחים מעט, מחכים עד שיצאו הנוזלים וסוחטים. המשך המתכון זהה.



461 צפיות0 תגובות

פוסטים אחרונים

הצג הכול

Comments


תודה על הרשמתך!

צור קשר

טלפון: 050-5930407

08-9262971          

שעות פתיחה:

א'-ה' 11:30-14:30

ו' 7:30-14:00

אימייל: info@maccabis.com

כתובת: נוף קדומים 99, מכבים (מודיעין מכבים רעות)

רוצים לקבל למייל עדכונים ומתכונים?

bottom of page